Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Oregon

Proprietate de vânzare în Oregon

Se învecinează spre vest cu Oceanul Pacific, la nord cu Washington, la sud cu California, la est cu Idaho și spre sud-est cu Nevada.

Oregon este un stat american de coastă din Pacificul de Nord-Vest. Este renumit pentru diversitatea peisajelor sale, care includ păduri, munți, ferme și plaje. Orașul Portland este cunoscut pentru cultura sa avangardistă excentrică și găzduiește renumite cafenele, buticuri, restaurante de la zero mile și fabrici de bere mici.

Dacă sunteți interesat să cumpărați o proprietate de vânzare în Oregon, trebuie să știți ceva despre situația sa pe piața imobiliară.

În Oregon, în prezent există mai mulți cumpărători decât vânzătorii pe piața imobiliară și, deși acest lucru poate face dificilă găsirea clienților potriviți pentru cumpărători, a ajutat vânzătorii să închidă rapid afacerea și să obțină prețul final de vânzare preferat în cât de mult cumpărătorii concurează pentru casele lor.

În Portland, există mai puține case pe piață și mai puține oferte. Acest lucru înseamnă că declinul locuințelor disponibile nu va avea același efect pozitiv pe piața vânzătorului din Portland.

În ultimii ani, dacă ar exista mai multe oferte pe o singură proprietate spre vânzare în Oregon de la potențialii cumpărători, ar exista cel puțin 20 sau mai multe oferte. Astăzi, acest număr a scăzut în jurul a două sau trei oferte multiple datorită cererii puternice de locuințe din zonă.

Perspectivele pentru cumpărătorii de case pentru prima dată nu sunt la fel de sumbre cum pare. Orașele populare, cum ar fi Beaverton și Canby, sunt locuri excelente pentru a căuta locuințe low-cost, de bază. Deci, ar putea fi un loc interesant pentru căutarea unei proprietăți de vânzare în Oregon

Prețurile de vânzare pentru locuințe în 2017 ar putea să fi înregistrat înregistrări, dar piața prosperă a ridicat câteva întrebări legate de limitele pieței imobiliare din Oregon.

Deși poate continua să fie o piață pentru vânzători, nu este la fel de puternică ca în 2017. Prin urmare, este un moment excelent pentru potențialii cumpărători să se deplaseze în zonă și să cumpere o locuință, mai ales dacă aceștia sunt prima dată acasă cumpărător.

Prețul mediu de vânzare al unei locuințe din Lane County a crescut cu 9,6% între 2016 și 2017, în medie cu 287.900 de dolari. Anul trecut, prețul mediu de vânzare a depășit recordul de 265.300 de dolari.

Prețul mediu de vânzare al unei case din zona Florența, Oregon a crescut cu 6%. Cei mai mulți experți imobiliari spun că nu se așteaptă ca prețul mediu al vânzărilor la domiciliu să crească peste 9% până în 2018.

Lane County a înregistrat o creștere a pieței imobiliare încă de la recesiunea din 2012. Prețurile locuințelor au crescut în ultimii cinci ani. Deci, Lane County nu este orașul potrivit pentru a căuta proprietăți de vânzare în Oregon.

În 2018n în Oregon, valoarea locuințelor a crescut până la 8,8% față de 2017, iar valorile interne vor continua să crească până la 3,3% înainte de 2019.

Orașele cu cele mai scumpe vânzări de case includ Portland, Bend, Beaverton, Hillsboro și Gresham. Din fericire, există și câteva opțiuni bune pentru casele de intrare în orașe precum Springfield și Salem.

 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB